Een nieuwe gewoonte aanleren (bijvoorbeeld een beter houding) is lastig. Dit komt omdat je eigenlijk heel vaak moet oefenen, maar je vergeet het steeds!

Daarom is de Re-mind ontwikkeld: een klein, heel eenvoudig apparaatje dat je bij je draagt. Elke keer als hij trilt, verbeter je je houding. De Re-mind ondersteunt dus bij het dagelijks leren toepassen van de adviezen die je bij de Cesartherapeut hebt gekregen.
Zo wordt een betere houding sneller en makkelijker een automatisme!

Ik leen de Re-mind nu sinds een paar maanden uit aan cliënten in mijn praktijk: nadat we samen hebben bekeken welke aandachtspunten belangrijk zijn om klachten zoveel mogelijk te voorkomen, krijgt de cliënt de Re-mind mee om het aanleren van een betere houding te bevorderen.
De reacties tot nu toe zijn zeker positief!
www.re-mind2change.com